Ruitervakanties

Je wilt graag een paardenvakantie gaan maken. Heerlijk, in een onbekend gebied, met fijne paarden, goed verzorgd of juist heel basic, avontuurlijk of juist heerlijk rustig. Maar wel vertrouwd!

Dan is Paardenpas.nl jouw ideale partner. Hier vind je paardrijvakanties over de hele wereld, van basic overnachten in de woestijn tot de meest luxe accommodaties. Van beginners of snelle buitenritten tot instructie op topniveau. En aan alles is gedacht, om jou te kunnen laten genieten van een onbezorgde vakantie.

Alle paardrijdvakanties zijn gecontroleerd en goedgekeurd.  Persoonlijk of in een samenwerkingsverband met een andere agentschap met wie wij contact onderhouden. Het harnachement is gecontroleerd, de paarden (wordt er goed voor ze gezorgd, zijn ze goed getraind, zijn ze vriendelijk en werkwillig), de gidsen (zijn ze kundig, professioneel, spreken ze Engels, hebben ze eerste-hulp kennis), veiligheid (is er een back-up team, is er radiocontact), de accommodatie (is het schoon, goed te bereiken, veilig), het eten en drinken, de transfers (pick-up van de luchthaven en transfers naar uw bestemming), ontvangst, kennismaking, briefing, begeleiding, lessen en/of routes van de trails)

In samenwerking met Paardenpas.nl mogen wij alle Ruiter- en Menbewijshouders een korting van 2,5% op deze geweldige vakanties aanbieden.