Het bestuur

Bert van Wanrooij

voorzitter van de SRR

Bert van Wanrooij is sinds 2021 voorzitter van de SRR. Eerder was hij bestuurslid topsport bij de KNHS en daarvoor lang bestuurslid van de Nationale Federatie voor Springruiters. Hij was in 1995 de bedenker van de Pavo Cup en andere sponsorseries, organiseerde de eerste versies van de KWPN Hengstenkeuring in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch en verhuisde de merriekeuringen van de Veemarkthallen in Utrecht naar Ermelo als onderdeel van de nieuwe KWPN Paardendagen. Bert komt uit Culemborg, is getrouwd en heeft twee dochters die professioneel in de paardenwereld werken.

Jose Letsch

Bestuurslid bij SRR

Jose Letsch heeft een diverse achtergrond, sinds 2022 actief als bestuurslid bij SRR. Daarnaast vervult zij de rol van voorzitter van het bestuur van de rijvereniging Hummelo, is bestuurslid bij Parapaard en heeft een leidinggevende functie als dagelijks directeur in de zorgsector. Jose Letsch woont in de Achterhoek is getrouwd en heeft drie volwassen kinderen, fokt op kleine schaal dressuur paarden en rijdt vooral recreatief, maar gaat af en toe de uitdaging aan van een wedstrijd.

Marielle Wiegmans

Penningmeester van de SRR

Marielle Wiegmans is sinds 1 oktober 2023 penningmeester van de SRR. 

In het dagelijks leven is zij actief als Corporate Finance Adviseur. Zij staat naast de ondernemer en helpt pro actief ondernemers/clienten verder bij uiteenlopende opdrachten op o.a. het gebied van fusie en overname, bedrijfsfinanciering en andere bedrijfsmatige vraagstukken. Tevens ben ze actief betrokken bij bedrijven op RvA en RvC niveau. Naast haar werkzaamheden in het bedrijfsleven zet ze zich in voor Sportfonds Parapaard dat therapeutisch paardrijden mogelijk maakt voor mensen met een beperking.

Toine van Westing

Bestuurslid bij SRR

Toine van Westing, al jaren jurylid bij het Nederlandse New Forest Pony Stamboek en sinds enkele maanden tevens bestuurslid bij regio KWPN Utrecht. Als team- en studieleider Hippische Bedrijfskunde actief bij Aeres Hogeschool Dronten. Woonachtig in IJsselstein, getrouwd en vader van 3 zonen, die helaas weinig met paarden hebben.

Gerrie Niesing

Bestuurslid bij SRR

Gerrie Niesing is al jaren stablemanager bij Heineken en daar verantwoordelijk voor alle evenementen die Heineken met zijn prachtige Shires verzorgt. Daarnaast is ze enthousiast menner, jurylid, instructeur en amazone, en heeft sinds kort het bedrijf van Haasnoot overgenomen. Hiermee verzorgt zij uitvaarten met koetsen. Gerrie is sinds 2008 bestuurslid bij de SRR, en zij is ook voorzitter van de examencommissie van de SRR.